AYTO AYMES MESLEKİ YETERLİLİK VE BELGELENDİRME MERKEZİ

17UY0293-4 TADIMCI SEVİYE 4

2021-08-10 16:03:40 tarihinde yayınlandı.

Tadımcı (Seviye 4); iş sağlığı ve güvenliği ile çevre korumaya yönelik önlemleri alarak, kalite, verimlilik ve gıda güvenilirliği gereklilikleri çerçevesinde; gıdaların kalitesini görme, koklama, tatma, dokunma veya işitme duyularını kullanarak, ölçen, analiz eden, yorumlayan, sınıflandıran ve mesleki gelişim faaliyetlerine katılan nitelikli kişidir.

17UY0293-4 Tadımcı Seviye 4 Ulusal Yeterliliğine göre belgelendirme yapılmaktadır.17UY0293-4 Tadımcı Seviye 4 mesleğinde aşağıdaki seçmeli birimler kapsamımızdadır. 

17UY0293-4/B1: Zeytinyağı Tadımı

17UY0293-4/B2: Sofralık Zeytin Tadımı

 

17UY0293-4 TADIMCI SEVİYE 4 REV 00 BELGELENDİRME PROGRAMI TIKLAYINIZ.

Ulusal yeterliliğe ait daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.